Ιστορικό


Η εταιρία ΜΩΡΑΚΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ – ΠΡΕΛΟΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο RENATO, κρατάει τις ρίζες της από το 1982 και λειτουργεί σήμερα υπό την εποπτεία της τρίτης γενιάς των οικογενειών Μωράκη και Πρελορέντζου. Η εταιρία είχε και συνεχίζει να έχει δυναμικό παρόν στην παραγωγή αθλητικών, casual, τουριστικών και διαφημιστικών ενδυμάτων προσφέροντας τα προϊόντα της τόσο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες και καταστήματα καθώς και μεγάλες πολυεθνικές όπως Coca-Cola (3E), ΔΕΛΤΑ Γαλακτοβιομηχανία, Procter and Gamble, ROCHE φαρμακευτική και πολλές άλλες, καλύπτοντας κάθε διαφημιστική και ενδυματολογική τους ανάγκη.

Αντικείμενο / Δραστηριότητες


Οι δραστηριότητες της εταιρείας RENATO χωρίζονται σε τέσσερις βασικούς επιχειρηματικούς άξονες:

1) Renato Summer Fashion: Τον σχεδιασμό και την κατασκευή πετυχημένων ενδυμάτων μόδας κυρίως καλοκαιρινής για την γυναίκα αλλά και τον άνδρα. Δίνουμε στους πελάτες μας μία μεγάλη γκάμα προϊόντων για να εφοδιάσουν τα καταστήματα Λιανικής τους. Καταστήματα σε νησιά μεγάλης οικονομικής ισχύος όπως Μύκονος, Σαντορίνη, Κρήτη, Ρόδος κ.α. εμπιστεύονται τις δημιουργίες μας κάθε χρόνο διακοσμώντας τις βιτρίνες τους με τα προϊόντα μας.

2) Renato Promo Clothing: Την σχεδίαση και κατασκευή εταιρικών/διαφημιστικών ενδυμάτων. Καλύπτουμε τις διαφημιστικές ανάγκες ένδυσης κάθε είδους επιχείρησης από απλά καταστήματα λιανικής πώλησης, μαγαζιά εστίασης αλλά και βιομηχανίες.

3) Renato Linen: Την κάλυψη αναγκών μικρών, μεσαίων, μεγάλων καταλυμάτων και οικιών AirBnB καθώς επίσης και ανάγκες Yatching στο κομμάτι των Λευκών Ειδών.

4) Retailing: Η εταιρεία Renato έχει επενδύσει μεγάλο μέρος της καθημερινότητας της τα τελευταία χρόνια στο κομμάτι της λιανικής πώλησης όχι μόνο των προϊόντων της αλλά και μεγάλων επώνυμων Brands. Μέσα από το φυσικό της κατάστημα επί της οδού Λεωφ. Αφεντούλη 41 στον Πειραιά Αττικής, μπορείτε να ανακαλύψετε επώνυμα Λευκά Είδη για το σπίτι σας, καθώς επίσης προϊόντα Ένδυσης και Εσώρουχα για όλη την οικογένεια. Εξασφαλίζοντας για εσάς τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.


Φιλοσοφία / Στόχοι


Στη φιλοσοφία μας περιλαμβάνεται ο σχεδιασμός πετυχημένων συλλογών ένδυσης, οι μειωμένες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό του χώρου, η οργανωμένη παραγωγική διαδικασία και πάνω από όλα η καλύτερη εξυπηρέτηση και η ικανοποίηση των πελατών μας.

Σχεδιάζουμε και παράγουμε προϊόντα ένδυσης κάτω από υψηλά οριοθετημένες ποιοτικές προδιαγραφές. Ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων μας περιλαμβάνει ένα σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, έτσι ώστε να ικανοποιούμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες της αγοράς.

Οι στόχοι της εταιρίας μας θέτονται αναφορικά με:

ΠΕΛΑΤΕΣ – Να ξεπερνάμε τις προσδοκίες όλων των πελατών μας όσο μεγάλες κι αν είναι.

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ – Να προβαίνουμε σε όλες τις απαιτούμενες επενδύσεις ώστε να εξασφαλίζουμε την μέγιστη ευελιξία και βιωσιμότητα της επιχείρησης.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ – Να καθοδηγούμε τον κλάδο της ένδυσης με καινοτόμα προϊόντα και παραγωγικές διαδικασίες.

ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ – Συνεχής εφαρμογή μεθόδων βελτίωσης σε όλους τους τομείς με διαρκή όραμα την αναρρίχηση στην κορυφή του κλάδου μας.