"Το κλειδί είναι η δημιουργικότητα"

Δώστε μας την ευκαιρία να σας το αποδείξουμε!

Αναλαμβάνουμε πλήρως να ανανεώσουμε και να αναπτύξουμε την εταιρική/επαγγελματική σας ενδυμασία καλύπτοντας παράλληλα κάθε είδους διαφημιστική σας ανάγκης. Η ποιότητα και η ευελιξία μέσω της δικής μας παραγωγής προϊόντων μας φέρνει μαζί με εσάς ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Οι δυνατότητές μας πριν ή μετά τη ραφή


Κέντημα

Το κέντημα ήταν, είναι και θα είναι η πιο ποιοτική επιλογή απεικόνισης λογοτύπου, και όχι μόνο, πάνω σε ένα ένδυμα. Δίνει αίσθηση υψηλής αξίας στο προϊόν και ταυτόχρονα μεγάλη αντοχή κατά το πέρας του χρόνου. Χρησιμοποιώντας νήματα άριστης ποιότητας, οικολογικά και ανεξίτηλα πετυχαίνουμε ένα πέραν του δέοντος αποτέλεσμα για τον πελάτη μας. Κάντε και εσείς το βήμα που σας αξίζει...

Μεταξοτυπία

Είναι τεχνική εκτύπωσης για τη δημιουργία μιας εικόνας με τη χρήση ενός πλαισίου με τεντωμένο πάνω σε αυτό ένα πλέγμα. Στην πράξη, αποδείχθηκε ότι η μεταξοτυπία είναι μια αναντικατάστατη μέθοδος που διαρκώς αναπτύσσεται, παράγοντας καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα , φιλικά προς το περιβάλλον. Η αντοχή των μελανιών καθώς και η ζωηρότητα των χρωμάτων την καθιστούν μοναδική μέθοδο εκτύπωσης.

Θερμομεταφορά - Βινύλιο

Είναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου χαρτιού, το οποίο περνά από έναν εκτυπωτή lazer έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο μπλουζάκι και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα. Το βινύλιο ακόμα καλύτερα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης για μπλουζάκια και όχι μόνο. Εγγυάται άριστη αντοχή για να απολαύσετε την στάμπα σας για πολύ καιρό.
Αφήστε το μήνυμά σας...

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, στείλτε μας το αίτημά σας και το συντομότερο δυνατόν ένας αντιπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Οι πελάτες μας υποδεικνύουν την αξία μας...

Αντιμετωπίζουμε την κάθε σας απαίτηση σα μια καινούρια πρόκληση προκειμένου να δημιουργήσουμε ξεχωριστά προϊόντα που να ξεπερνούν τις προσδοκίες και τις δικές σας αλλά και τις δικές μας.